R.E Biz

Rahsia Komisen 6 Angka Dalam BIsnes Affiliate

Ramai usahawan baru dan lama kebiasaanya pernah rasa kecewa beberapa kali disebabkan rasa susah menghasilkan jualan. Pelbagai teknik promosi telah anda cuba tapi hasilnya tetap 'krik krik'.

Pernah tak anda berkobar-kobar menyertai peraduan affiliate untuk produk digital dari otai Internet Marketer untuk tempoh tertentu kemudian rasa lemah semangat apabila melihat ramai orang lain yang kebanyakannya otai yang tersenarai dalam carta 10 tertinggi.

Pasti dalam minda anda pernah tertanya-tanya, "....macam manalah cara promosi yang dorang pakai ni ?"

Jom saya kongsikan beberapa pilihan untuk anda belajar teknik mempromosi produk dan terus menghasilkan jualan.

Tukar Perniagaan Dari Dropship Kepada Bisnes Affiliate

Kisah kejayaan studen dari #AffiliateMethod yang di ajar oleh Tuan Rahman Basri membuahkan hasil jualan RM121,175 dalam masa 2 bulan dengan hanya mempromosi satu produk Bisnes Affiliate sahaja.

Inilah yang berlaku kepada Encik Mahmud Roslan.


Sejak awal penglibatan beliau dalam dunia bisnes internet, beliau lebih banyak memasarkan produk daripada bisnes dropship sahaja. Salah satunya adalah e-Bay.

Tetapi setelah beliau cuba-cuba untuk menukar perniagaan daripada Bisnes Dropship kepada Bisnes Affiliate, beliau sendiri terkejut dengan hasil jualan yang beliau terima kini.

Dengan hanya mempromosi SATU produk digital dari Bisnes Affiliate, beliau rasa teruja kerana inilah ilmu baru yang beliau praktikkan iaitu #AffiliateMethod berpotensi menghasilkan sale RM121,175 (6 angka) dalam masa 2 bulan sahaja.

Ini berlaku di luar jangkaan beliau. 


Seminar Affiliate Method - Tuan Rahman BasriKeputusan beliau untuk menghadiri ke satu seminar #AffiliateMethod yang dianjurkan oleh Tuan Rahman Basri yang mengajar bagaimana membuat sale melalui Bisnes Affiliate.

Sejak dari situ, beliau hanya fokus untuk buat untung dari Bisnes Affiliate sahaja.

Anda juga perlu tahu salah satu rahsia kejayaan Encik Mahmud Roslan yang sangat signifikan berbanding dengan studen lain adalah kerana cabaran yang beliau sahut dari OTAI IM bahawa newbie tak boleh buat sale seperti mana OTAI lakukan.

Beliau sahut cabaran tersebut sebagai batu loncatan untuk membakar semangat membuat sale mencanak-canak seperti beliau perolehi sekarang. Beliau memulakan daripada ZERO.

Buat pengetahuan anda sale beliau semakin meningkat dari angka yang ada pada gambar di atas.

Jika anda berminat untuk belajar seperti mana Encik Mahmud Roslan belajar, tetapi bukan pergi seminar, anda hanya belajar di rumah sahaja. Jika anda ingin tahu anda boleh lihat klik Affiliate Method - Rahman Basri sekarang dan lihat beberapa testimoni kejayaan studen yang lain menghasilkan sale 4~6 angka pula.Bisnes Affiliate Sebagai Pilihan Buat Duit Mudah


Memulakan bisnes zaman sekarang, tambahan pula zaman internet ni, produk BUKAN lagi masalah utama untuk anda memulakan perniagaan.

Kita boleh mula menjual produk digital orang terlebih dahulu sebagai permulaan. 

Konsep Bisnes Affiliate sangat mudah dan menjimatkan kos. Anda tak perlu uruskan penghantaran, soalan pelanggan  dan sebagainya. Apa yang anda perlu lakukan adalah bagaimana untuk memasarkan produk.

Anda hanya perlu mendapatkan pautan affiliate (link affiliate) anda sendiri daripada pemilik Bisnes Affiliate, kemudian anda kongsikan link affiliate anda di blog, forum, facebook, twitter dan sebagainya. Dari situ anda boleh mendapatkan hasil.

Kebiasaanya pemilik produk Bisnes Affiliate mempunyai sistem affiliate mereka sendiri dan sistem ini memudahkan banyak proses pembelian dan pembayaran komisen. 

Contoh pemilik program Bisnes Affiliate yang terkenal di Malaysia ialah KlikJer

Oklah...cukup sampai sini untuk saya terangkan konsep Bisnes Affiliate. Seterusnya saya akan terangkan tawaran Affiliate Method-Rahman Basri kepada anda. 


Tawaran Affiliate Method - Rahman Basri


Boleh saya katakan kos seminar yang dianjurkan Tuan Rahman Basri bukanlah pada harga yang anda akan bayar pada tawaran yang sedang dianjurkan sekarang ni. Ia jauh lebih rendah !

Ketika ini Tuan Rahman Basri sedang menurunkan harga yang tak masuk akal. Sepatutnya kos Affiliate Method yang bakal dikenakan adalah sebanyak RM190 tetapi disebabkan promosi, maka anda hanya perlu bayar pada harga RM90 sahaja.

Tak percaya ?

Anda boleh lihat DI SINI !


Terdapat 4 Modul dalam Affiliate Method kepada anda. Tuan Rahman Basri akan menerangkan langkah demi langkah dari proses awal sehingga teknik menggandakan jualan.

Kebiasaanya semua program dalam seminar Tuan Rahman Basri, in syaa Allah tidak akan mengecewakan anda. Pelaburan anda pasti berbaloi.

Affiliate Method ini adalah sebagai panduan dan bukti sebenar tentang bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1,000 - RM10,000 anda yang pertama dengan menjual produk orang lain dan jana pendapatan tambahan melaluinya.

Belum ada lagi program yang sebegini murah untuk newbie khasnya menjana pendapatan di internet.

Saya yakin, ini adalah pelaburan yang berbaloi untuk anda.


Sekian dulu perkongsian saya pada post kali ini. Semoga kita bertemu lagi pada post yang lain. In syaa Allah.


Terima kasih.


Daripada;
Azeri bin Abdul Wahab

Post a Comment

Powered by Blogger.

© R.E Biz