R.E Biz

Nak Tak Template Ubah Blogspot kepada Minisite Profesional Secara PERCUMA ?



Jika anda sebagai usahawan internet, website adalah satu keperluan yang wajib ada untuk tujuan pemasaran. Tidak kiralah apa jua perniagaan yang anda ceburi sekarang.

Website adalah salah satu tool untuk memperkenalkan perniagaan anda kepada seluruh pelusuk dunia. Asalkan ada line internet, sesiapa pun boleh access website anda. Ia umpama jurucakap yang bertugas selama 24 jam tanpa henti untuk perniagaan anda.

Cara Nak Jimatkan Kos Website Anda


Kalau ada cara lain untuk dapatkan website secara percuma, anda mesti nak kan.
Anda TAK PERLU bayar kos untuk domain dan anda TAK PERLU bayar kos untuk hosting. Bunyi macam mustahil bukan ?

Sebenarnya anda boleh jimatkan kos untuk website anda dan silap haribulan anda hanya bayar kos untuk promosi sahaja setelah anda memiliki website perniagaan dari blogspot kelak.

Ya....BLOGSPOT

Seperti mana anda mungkin tahu, blogger adalah salah satu daripada berpuluh produk Google. Amat rugi kalau anda tidak mengambil kesempatan dari setiap servis dan keistimewaan produk mereka khususnya dalam membantu operasi bisnes anda.

Sebenarnya anda mempunyai pilihan memiliki website berbayar ataupun percuma. Tetapi sekiranya anda masih baru dalam perniagaan dan ingin cuba-cuba ataupun mahu test market di alam maya, mungkin apa yang saya cadangkan di bawah ini bakal mejimatkan kos untuk website perniagaana anda.

Nak Belajar Ilmu Ubah Blogspot kepada Minisite Profesional ?


Gambar minisite di atas adalah salah satu contoh website yang menawarkan satu panduan bagaimana menukar blogspot kepada minisite yang cukup profesional. Panduan seperti ini julung kali ditawarkan kepada ramai orang. Mungkin anda berpandangan sebenarnya mudah jer nak buat minisite dari blogspot. Rujuk jer video di Youtube. Pasti anda akan jumpa panduan yang sama seperti ini.

Tetapi percayalah....tak banyak usahawan internet yang ingin bongkarkan ilmu seperti ini kepada usahawan yang lain. Tidak dinafikan usahawan internet di Indonesia banyak menawarkan produk info seperti ebook untuk panduan ataupun teknik menukar blogspot kepada minisite.

Sebenarnya ia simple sahaja kalau anda faham. Ia semudah ABC jika anda telah biasa menggunakan blogspot sebagai medium penulisan blog seperti mana saya lakukan pada  blog ini.

Berikut adalah 4 langkah yang anda akan buat setelah anda mendapatkan panduan percuma dari satu satunya laman web yang menyediakan panduan menukar blogspot kepada minisite. Anda boleh terus ke www.bs2ms.com untuk maklumat lanjut !



Masih Buntu Tak Tahu Nak Buat ? Download Panduan Percuma Ni 


Rakan usahawan internet saudara Boon Lee telah membuka tawaran percuma untuk 1,000 orang terawal mendownload ebook cara bagaimana melakukan 4 langkah yang telah ditunjukkan di atas. Cukup simple teknik yang ditunjukkan dan anda pasti teruja melihat minisite anda kelak.

Apa yang anda perlu fokus hanyalah menulis ayat iklan ataupun dipanggil sebagai surat jualan di minisite anda dan mula melakukan promosi.

Apa yang pasti anda boleh menjimatkan kos beratus ringgit setahun untuk Domain dan Hosting bagi produk dan servis anda kelak. Itu sudah semestinya.

Sekiranya anda tak nak terlepas dan ingin termasuk dalam 1,000 terawal yang dapatkan panduan yang julung-julung kali diberikan secara percuma ini, anda boleh dapatkan www.bs2ms.com sekarang ! 

Kalau anda bernasib baik anda akan dapat secara percuma sebelum berubah menjadi berbayar.

Cepat dapatkan segera.

Nak tonton cara simple (yang ni basic sahaja) menukar blogspot kepada minisite kat bawah. Sila TEKAN butang play !




  





Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz