R.E Biz

MyBESTeam - Cara Belajar Ilmu Pemasaran Sambil Buat Duit



Salam hormat rakan pembaca yang budiman. Terima kasih kerana sudi melayari laman blog saya. Lagi ramai yang kunjung blog ini, lagi banyak ilmu yang saya akan kongsikan. InsyaAllah.

Masalah kebanyakan newbie yang berkecimpung dalam dunia perniagaan internet akan lebih melihat dari segi teknik terlebih dahulu. Teknik yang saya maksudkan adalah teknik membina laman web, blog, e-commerce dan sebagainya. Banyak masa telah dibuang untuk mempelajari perkara teknik ini semata-mata. Sangat sedikit bilangan newbie yang terus belajar ilmu pemasaran internet yang sebenar dalam dunia perniagaan internet.

Ilmu pemasaran sangat PENTING untuk dikuasai. Mengikut peratusan undian, lebih kurang 85% ~ 90% adalah kepentingan untuk menguasai ilmu pemasaran berbanding bidang teknikal. 

Permulaan saya suatu ketika dahulu untuk mencari wang di internet bermula dengan belajar ilmu bagaimana membina website. Masa tu tiada software canggih seperti yang wujud masa kini. Walaupun saya belajar sendiri, alhamdulillah saya rasa masa yang dilaburkan cukup berbaloi dan ia menjimatkan kos saya.

Saya tidak mahu anda (newbie) terus melakukan perkara yang sama seperti mana saya telah lakukan. Banyak juga masa saya telah laburkan untuk belajar ilmu bina website. Jika anda jalan 'short cut' untuk belajar semua perkara yang sama dalam masa yang sama, maka ia pasti meMUDAHKAN anda bukan !

Sistem Ilmu Pemasaran MyBESTeam

Ilmu yang bakal didedahkan kepada anda adalah sangat superb. Saya pun tak percaya yang saya boleh meningkatkan jumlah trafik saya dengan ilmu yang diajar dan dalam masa yang sama saya menjana pendapatan.

Gabungan antara Sistem + Ilmu + Komisen di wujudkan dalam satu sistem yang jarang sekali diwujudkan oleh usahawan yang berjaya. Sistem MyBESTeam akan mendedahkan teknik bagaimana menjana trafik yang MUDAH dan yang paling penting ia adalah ia menggunakan kaedah yang percuma. 

Gambar di bawah adalah flow yang bakal sistem MyBESTeam dedahkan kepada anda nanti.



Cara Belajar Ilmu Pemasaran Sambil Buat Duit

Nak belajar ilmu pemasaran di luar sana memerlukan modal. Itu dah semestinya! Agak sukar untuk belajar dari otai dalam pemasaran internet jika anda tidak melaburkan wang untuk ilmu. Anda perlu memberi sedikit pengorbanan dari segi masa dan wang untuk belajar dulu teknik pemasaran yang betul dan tepat.

Sistem MyBESTeam telah menyediakan satu platform yang mudah dan senang untuk anda praktikkan. Perkara yang paling unik yang ditawarkan dalam sistem ini adalah anda belajar sambil menjana duit aktif dan duit pasif. 

Best kan !

3 Trend Terbaru Digabungkan Dalam Satu Sistem

Kita perlu sedar bahawa trend zaman sekarang ada 3. Anda MESTI ikut trend tersebut, barulah orang mudah nampak kempen bisnes kita dan orang lebih mudah buat duit bersama-sama kita.

Trend yang saya maksudkan adalah :

1) Trend produk digital + online. Tidak dinafikan produk digital seperti ebook, software, muzik atau filem masih mempunyai pasaran yang besar. Tetapi bukan senang dipasarkan jika anda tidak tahu caranya. Maka dalam sistem menggabungkan antara produk maya (digital) dan sistem!

2) Trend ilmu marketing terkini. Zaman sekarang, nak buat pemasaran online perlukan ilmu. Tanpa ilmu pemasaran terkini yang berkesan, saya pasti ramai akan gagal. Maka sistem ini disertakan dengan proses pembelajaran yang berterusan. Sambil belajar, sambil buat duit!

3) Trend banyak komisyen. Dengan komisyen yang lumayan yang dijanjikan, sesiapa sahaja boleh buat duit berlipat kali ganda. Ini bukan konsep AUTOdownline yang merapu, tetapi ini konsep NETWORKING yang sebenar. Mereka tak perlu kenal siapa downline mereka untuk saling membantu dan sama-sama buat duit dengan cepat dan berulang-ulang!

Ini realiti, dan kita kena kejar trend yang mempercepatkan bisnes kita maju ke depan.


Apakah Produk Ilmu Dalam Sistem MyBESTeam ?


Buat permulaan batch pertama produk info yang ditawarkan dalam sistem MyBESTeam adalah seperti berikut :

1) Manual MyBESTeam (RM69)

Manual ini akan memperkenalkan bagaimana anda menggunakan platform Mybesteam untuk tingkatkan pendapatan online anda. Ebook ini akan mendedahkan fungsi dalam sistem Mybesteam yang anda perlu tahu, selain itu, anda boleh gunakan ebook ini untuk mendidik ahli anda cara mengendalikan sistem ini.


2) Teknik Pemasaran Facebook (RM49)

Ramai orang tahu berniaga dalam Faceboook tetapi bukan semua orang tahu bersosial sambil berniaga dalam Facebook. Mereka suka membuka banyak akaun Facebook, letak gambar profile bukan milik sendiri. Tambah rakan (add friend) yang banyak tanpa mengira siapa mereka sebenar. Akibatnya, bisnes tidak jadi, reputatsi terjejas dan mengelam-kabutkan Facebook.

Dalam ebook ini, kami akan mendedahkan 3 teknik yang patut anda amalkan jika anda ingin berniaga dalam Facebook. Malangnya, 95% pengguna adalah tidak tahu mengamalkan teknik ini.


3) Teknik Promosi Menggunakan Grup (RM69)


Tak kira anda guna apa jua cara promosi pun, jika tiada trafik (pelawat) ke website anda, maka kempen promosi anda adalah GAGAL! Dalam ebook ini, akan mendedahkan bagaimana anda boleh menggunakan Facebook grup  untuk menarik beribu-ribu trafik tanpa belanja sesen. 

Teknik ini merupakan cara alternatif untuk anda jika jimat beribu ringgit atas pengiklanan FB ads.



4) EZ Landing Page & Squeeze Page (RM99)


Nak cuba buat website sendiri tanpa belanja besar? Dengan pakej EZ landing page dan squeeze page, anda boleh create landing page dan squeeze page secara D.I.Y (do it yourself). Melalui pakej ini, anda boleh bina landing page samada untuk promosi produk / servis anda atau gunakan sebagai squeeze page untuk mengumpul senarai emel bakal pelanggan anda.

Kini anda bukan sahaja dapat jimat beratus-ratus ringgit, anda juga boleh jadi master dalam pembikinan landing page tanpa belanja sesen!

Bagaimana...anda teruja ?

Itulah beberapa produk digital yang ditawarkan dalam Sistem MyBESTeam kepada anda yang serius untuk meningkatkan ilmu pemasaran dan dalam masa yang sama anda buat duit.

Akan ada beberapa produk yang bakal menyusul dari Sistem MyBESTeam untuk membantu meningkatkan lagi ilmu pemasaran anda.

TESTIMONIAL

Beberapa testimonial yang sempat saya kongsikan dalam blog ini. Antaranya...

Testimonial #1
"Saya asalnya join myBesteam sebab hendakkan ebook2nya saja. Panduan didalam ebook2nya memang gred A. Serius cakap. Tak sampai sehari tiba-tiba dalam sistem saya sudah ada downline yang diberi dari Upline. Wah! Belum promote dah dapat downline. 

Jadi, saya ambil keputusan untuk mencuba promote melalui status fb. Tak sangka ada yang join saya. Dan dalam sistem sudah ada duit dalam ewallet saya. 

Wah terbaik sistem ni! "

Ismaizaidi Ismail

--------------------------
Testimonial #2
"Fast result & achievable"! Itulah yg saya dapat katakan mengenai produk ini. 

Kebanyakan produk affiliate di luar sana hanya memberikan komisyen diatas setiap SALES yg kita berjaya hasilkan SENDIRI. 

Tetapi di mybesteam, komisyen tidak terbatas pada sales diri sendiri semata-mata. Upline buat sales pun kita dapat untung.. Downline buat sales pun kita dapat untung.. Ini baru betul TEAMWORK! 

Ebook,software & sistem yg diberikan di dalam PAKEJ MYBESTEAM pula bukan sekadar teori semata2.Sambil praktik,sambil buat income. Inilah yg paling best. 

Pakej ebook,software&sistem Mybesteam boleh diimpliment dan dapatkan hasil serta-merta. Sambil belajar,sambil buat income!Memang berbaloi-baloi! "

Shofi Khaza


--------------------------
Testimonial #3
"Mybesteam platform terbaik utk jana pendapatan aktif dan pasif secara berterusan. 

Yang best Mybesteam bukan terhad promosi secara online sahaja. Ia amat sesuai digunakan oleh orang yang tidak pandai mengguna komputer dan laptop. 

Boleh signup guna smartphone je.. "

Suhaimi Ghazali


Apa Yang Anda Perolehi Jika Anda JOIN Hari ini ?


Sangat TAK MASUK akal, hanya bermodalkan RM50 (sekali bayar) anda bakal mendapat produk-produk bernilai RM5000 untuk satu tempoh yang terhad.

Antara tawaran lain yang anda bakal miliki kelak :

[+] Pakej "MyBESTeam"
[+] Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
[+] Akses ke group support*
[+] Akses ke webinar jemputan*
[+] Personal traning*
[+] Group traning*


* akan dikemaskini dari semasa ke semasa


Tempoh tawaran adalah terhad, amat rugi jika anda TAK GRAB sekarang peluang yang julong kali ditawarkan kepada anda sebagai usahawan online yang memasarkan simkad Toneexcel di internet.

Kesimpulan


Teknik pemasaran zaman sekarang perlu ada satu sistem yang efektif. Bak kata usahawan jutawan, saya pun dah tak ingat namanya...mengatakan "perniagaan masa kini memerlukan satu sistem untuk menjana pendapatan pasif yang berulang". Biar sistem yang bekerja untuk kita BUKAN kita bekerja untuk sistem.

Apa yang saya nampak dalam sistem di MyBesTeam dah cukup power untuk anda belajar selok belok pemasaran online yang betul dan berkesan. Anda sangat dicadangkan untuk turut serta mempelajari seperti mana saya pelajari sekarang.

Anda pasti boleh buat !

Mahu turut serta ?

Sila layari www.MyBesTeam.com sekarang !

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz