R.E Biz

Panduan Cikgu Hafis Jana RM100k Setahun Secara Konsisten Sejak 2012 Didedahkan

Pasti anda pernah berasa hairan kenapa ada yang boleh jana duit pantas apabila mereka praktikkan teknik tertentu oleh IM (Internet Marketer) tertentu.

Sebagai contoh paling mudah saya nak ambil adalah Cikgu Hafis.


Beliau digelar sebagai Cikgu kerana kepakaran beliau dalam melahirkan usahawan internet yang benar-benar berjaya mejana pendapatan.


Antara rekod kejayaan anak murid beliau baru-baru ini adalah melalui produk baru pembongkaran rahsia bagaimana beliau menjana RM100k setahun secara konsisten semenjak tahun 2012.

Berikut adalah antara testimoni pelajar beliau yang telah berjaya menjana pendapatan sejurus mempraktikan panduan beliau.








Apa yang Cikgu Hafis ajar adalah benar-benar dari apa yang beliau sendiri praktikkan secara keseluruhan. Saya sendiri pun tak tahu kenapa beliau sanggup dedahkan rahsia yang selama ini beliau gunakan.

Anda nak menjana pendapatan seperti pelajar-pelajar beliau di atas ?

====================================
TERHAD ! FireSale Raya 2015 (68% Diskaun = RM450)
====================================



TERHAD FireSale Raya 2015 untuk panduan terbukti berkesan daripada Cikgu Hafis sendiri (Usahawan Internet sepenuh masa).

Tawaran hanya sah sehingga 13 Julai jam 11.59 mlm. Maknanya sebelum raya dah TUTUP. Anda akan rugi nanti !

Saya akui kaedah yang akan dibongkarkan kelak adalah yang terkini dan terbukti berkesan. Tak ramai usahawan internet yang berjaya nak dedahkan semua teknik mereka.

Anda nak tingkatkan jualan anda ? Saya yakin anda pasti boleh buat.

Antara modul yang diajar...

=========================
PLAN #1 - INCOME FACEBOOK (RM3,000 - RM 5,000 SEBULAN)
=========================
Ini plan untuk anda hasilkan income harian.

Ianya supaya anda TENANG ketika buat buat bisnes dan boleh berfikir secara rasional dalam membuat keputusan untuk bisnes anda.

Ideanya MUDAH...

- Cari prdouk BEST SELLER di Lelong.my. Anda juga boleh cari dropship.

- Bina fanpage berkaitan produk tersebut. Janji mesti dapatkan LIKE yang banyak dan berkualiti.

- Mark up price produk dan jual di Facebook.

Dengan cara ini, segala overhead bulanan dapat di settlekan dengan mudah.

Anda mesti buat dan settlekan benda ni dulu, lepas tu baru boleh proceed ke plan seterusnya.

=========================
PLAN #2 - INCOME AFFILIATE (RM5,000 - RM10,000 SEBULAN)
=========================
Ini pula DUIT TEPI atau boleh juga jadi duit backup. Kadang-kadang jadi DUIT ENJOY

Sambil-sambil anda buat bisnes di Facebook tu, cuba collect list dari fans anda di Facebook.

Benda ni jadi mudah bila fans di Facebook dah ramai (3k fans dah boleh start)

Bila dah collect list, anda daftar jadi affiliate produk berkaitan dengan niche tersebut.

Kemudian, hantar email promosi pada list anda. InsyaAllah ada komisyen extra yang akan terhasil
nanti.

Jadi sekarang ni, anda dah ada 2 cabang income.

Kedua-duanya ada potensi berikan anda income RM5K SEBULAN (kalau 12 bulan = RM60k)

=========================
PLAN #3 - INCOME EBOOK (RM10,000 - RM50,000 SETIAP EBOOK)
=========================
Bisnes ni, jangan tinggal!

Susah? Bukan alasan!

Dari list dan customer di FB tadi, anda boleh monetize lagi dengan jual ebook anda pada mereka. Yang ni PALING BEST kerana income sehingga 100% setiap jualan ebook.

Kalau setiap bulan anda dapat jual 100 ebook dengan harga RM50 dah RM5K

Dan biasanya, kalau anda mahir... anda boleh buat lebih dari itu dari bisnes ebook ini.

Step-step untuk lakukan semua benda ni, anda boleh pelajari sendiri. Banyak video tutorial youtube
yang anda boleh study sendiri.

Namun begitu, sekiranya anda perlukan bimbingan direct dari CikguHafis,  beliau boleh bantu dan
bimbing anda melalui video-video tutorial, rakaman webinar dan case study DI SINI: http://rieclick.com/firesale-raya2015

Sekian dulu perkongsian saya. Sehingga berjumpa lagi. Insya Allah.

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz