R.E Biz

Teknik NAGA - Teknik Pemasaran Extreme Untuk Hasilkan Jualan Berganda

Ramai usahawan online terutamanya usahawan baru sering menghadapi masalah untuk menghasilkan jualan berganda.Pelbagai teknik telah anda praktikkan namun sukar untuk anda membuat jualan walaupun 5% keuntungan daripada jumlah modal.

Masalah kurang jualan ini JIKA dibiarkan berlarutan, anda mungkin mengambil langkah ke belakang kerana merasa sukar untuk memasarkan produk.Anda MUDAH putus asa serta buntu memilih teknik pemasaran bagaimana yang dikatakan sangat efektif.


IDEA UNTUK MANTAPKAN ILMU PEMASARAN

Tingkatkan ilmu pemasaran anda dengan mempraktikkan kaedah ZERO kos.

Ya...TANPA kos. 

Anda tak perlu lagi fikirkan komitmen untuk kos pemasaran sejurus anda berjaya selongkar teknik extreme pemasaran ZERO kos dari semua langkah Teknik 7 NAGA. Ia PASTI akan mengujakan anda kelak !


TEKNIK 7 NAGA

Ini merupakan teknik pemasaran hybrid baru yang bakal meningkatkan jualan produk anda. Tidak kira apa jua jenis produk yang anda jual sekarang.

Anda TAK PERLU modalkan iklan di...

[X] FB Advertising
[X] Google AdSense
[X] Blog Ads
[X] dll ( iklan berbayar )

Tidak dinafikan keberkesanan platform iklan di atas mampu melonjakkan jualan anda. Tetapi JIKA anda berjaya kuasai Teknik 7 NAGA kelak, banyak penjimatan untuk kos pengiklanan layak anda perolehi.

Terdapat 7 Teknik didedahkan secara video satu persatu. Setiap teknik yang diterangkan boleh dipraktikkan terus di satu portal education yang dinamakan DutaNaga.

Antara salah satu testimoni pengamal ilmu Teknik NAGA yang sempat saya kongsikan di sini seperti di bawah.

" Alhamdulillah hasil jualan kami meletop sakan lebih daripada RM500,000 dalam masa kurang 6 bulan hanya menggunakan NAGA. Yang paling bestnya ia tak memerlukan sebarang kos pemasaran ! "
- Honey Nasihah & Fendi -

Insya Allah saya akan dedahkan secara asas teknik 7 NAGA pada post akan datang.


PAKEJ PORTAL EDUCATION DUTANAGA

DutaNaga adalah portal education bagi usahawan dengan memiliki  :

1. Himpunan 8 video pemasaran ZERO cost Teknik 7 Naga
2. Ebook Teknik Copywriting Strategi Commando
3. Membership Lifetime Autopilot DutaNaga

Pihak admin Portal Education Duta Naga kini telah mengembangkan lagi rahsia pemasaran extreme kepada prospek yang lebih luas.Pencipta Teknik 7 NAGA iaitu Tuan Fahmi Adam (ketika post ini ditulis, beliau sedang mengerjakan umrah) telah memudahkan pendedahan ilmu pemasaran extreme yang terbukti membantu ramai usahawan meningkatkan jualan sehingga 3 kali ganda.

Kombinasi yang padu bagi kedua-dua ilmu pemasaran ( Teknik 7 NAGA + Teknik Copywriting Strategi Commando ) telah dipakejkan dalam Portal Education DutaNaga.

Saya sarankan anda sebagai usahawan agar turut serta bersama saya mempelajari ilmu pemasaran ini.
Jika anda ingin tahu bagaimana portal education DutaNaga boleh membantu anda, apa kata anda daftar secara PERCUMA di sini !

Sekian. Semoga anda berjaya !


Jumpa lagi....


Post a Comment

Powered by Blogger.

© R.E Biz