R.E Biz

TERBAIK ! Program Affiliate Tawarkan Komisen 70% Dari Setiap Jualan Kepada Anda


Salam hormat kepada anda. Tahun 2014 adalah tahun yang sangat mencabar. Cabaran yang datang dari sudut ekonomi sudah tidak dinafikan lagi. Semua orang dapat merasa tekanannya. Tidak kiralah anda dari golongan peniaga, penjawat awam, penjawat swasta, golongan korporat dan kepada pengguna itu sendiri.

Sudah semestinya sebilangan yang sedar tentang langkah yang harus diambil bagi menghadapi cabaran ekonomi ini. Mungkin ada sebahagiannya mengambil langkah sambil lewa.. Tapi tidak mengapa kerana sebenarnya terdapat pelbagai sumber untuk menambah pendapatan.

Fokus saya sentiasa untuk mencari peluang menambah pendapatan secara online. Jika anda juga mempunyai persamaan seperti saya maknanya anda berada pada tempat yang betul.

Program Affiliate Terbaik Tempatan


Apabila bercakap dari sudut maklumat, produk yang berasaskan informasi adalah yang mempunyai potensi permintaan yang tinggi. Sesiapa sahaja sentiasa inginkan maklumat disekitar kehidupan mereka. Sebagai contoh seseorang yang tak tahu cara untuk memperbaiki radiator kerete akan mencari maklumat di enjin carian seperti Google.com untuk cara bagaimana memperbaiki radiator kereta. Begitu juga pada perkara yang lain.

Saya ingin berkongsi kepada anda satu platform untuk menjana pendapatan secara online melalui program afiiliate KlikJer.com. Anda boleh rujuk maklumat pengenalan tentang maklumat program affiliate pada post yang lepas di sini.

Tawaran KlikJer Yang Lumayan Pada Komisen 70% Setiap Jualan


Inilah yang tawaran paling menarik yang dibuka oleh pihak admin KlikJer iaitu Tuan Shuth. Tawaran peratus keuntungan yang tinggi kepada ejen affiliate untuk menjana income berganda bagi setiap jualan yang berjaya.

Sebagai contoh untuk produk niche keagamaan untuk cara memperbetulkan solat mengikut sunnah Rasulullah dan panduan solat sempurna dan khusyuk di RahsiaSolat.com. Harga ebook ini adalah RM27. Sekiranya anda berjaya menjual 1 produk ini, anda telah layak dibayar sebanyak RM18.90. Lumayan bukan ? Itu baru satu, jika anda sasarkan jualan 100 unit maknanya anda bakal perolehi sebanyak komisen RM1890. Bolehlah dibelanjakan untuk duit raya akan datang, insyaaAllah.


Pelbagai Niche Ebook

Terdapat pelbagai niche ataupun pasaran sasaran untuk anda jual. Antaranya...

1) Kekeluargaan
2) Kewangan
3) Pelaburan
4) Penternakan
5) Keagamaan
6) Motivasi

dan banyak lagi.

Untuk mendapat gambaran produk-produk yang lebih lengkap sila layari http://www.klikjer.com/marketplace.html

Daftar Secara Percuma

Anda boleh mulakan mempromosi produk-produk ebook ini sekarang dengan cara anda memulakan langkah pendaftaran. Ia dibuka secara percuma dan anda kongsikan melalui blog, forum, sosial media dan sebagainya.

Pastikan promosi yang anda lakukan secara berhemah mengikut terma dan syarat.

Mari sama-sama kita menjana wang lumayan di portal wang affiliate di KlikJer.

Sila lakukan pendaftaran anda melalui link di bawah ini sekarang !

---> http://bit.ly/affiliate-klikjer

Sekian. Terima kasih.

Post a Comment

Powered by Blogger.

© R.E Biz