R.E Biz

PERCUMA - Video Kejayaan Bisnes Internet Sebagai Pembuka Tirai 2014 Anda


Saya teruja untuk berkongsi kepada anda bagaimana cara menjalankan perniagaan internet dan menjana pendapatan lumayan. Ramai yang salah anggap bahawa perniagaan internet adalah satu skim.

Demi mendapat penjelasan lanjut apa kata anda rujuk laman web Wang Cyber, di mana ia telah dikongsikan oleh admin laman web itu sendiri. Saya mula terdedah dan faham apakah itu perniagaan internet melalui informasi di situ.


4 Perkara Asas Perniagaan Internet

Sebelum ke tahap yang advance pastikan anda lakukan 4 asas ini sebelum anda masuk ke bidang perniagaan internet.

  1. Kenal pasti perniagaan yang ingin anda lakukan - Langkah ini perlu dilakukan untuk mengenal pasti hala tuju dan objektif sebelum anda serius untuk memulakan perniagaan internet.

    Anda perlu terapkan minda sebagai usahawan sebelum memulakan perniagaan. Pastikan perniagaan yang bakal anda usahakan adalah benar-benar mempunyai pasaran yang luas.
  2. Laman web anda - Anda perlu memiliki laman web anda sendiri. Tidak kiralah ia adalah versi percuma ataupun berbayar asalkan anda memiliki dalam web. Ia bertujuan untuk membina satu platform untuk pengunjung laman web ataupun trafik anda dapat mengenali potfolio pernigaan anda.
  3. Menerima bayaran di internet - Anda perlu ketahui cara pembayaran secara online yang boleh dilakukan dari pelbagai cara. Mungkin yang biasa kita dengan pembayaran bank online, Paypal dan sebagainya. Pelajarilah cara bagaimana otai IM melakukan cara pembayaran bagi setiap urusniaga yang berjaya.
  4. Promosi perniagaan internet anda - Langkah terpenting yang merangkumi 80% ~ 90% kepentingan dalam perniagaan tidak kiralah perniagaan online ataupun offline. Ramai yang kecundangan dan mula 'quit' perniagaan internet mereka kerana kurang ilmu dalam pemasaran internet. Pelajari dari mereka yang berpengalaman luas seperti tuan Rahman Basri yang juga merupakan pakar pemasaran emel di Malaysia. Sila baca seterusnya !

Pengalaman Perniagaan Internet Tuan Rahman Basri Kini Dibongkarkan !

Ramai pakar perniagaan mengatakan tahun 2014 adalah tahun yang baik untuk melakukan perniagaan internet. Ini kerana ramai yang sedar tentang peluang menjana pendapatan di internet menawarkan pendapatan berganda dan kadang kala tak masuk akal.

Pendapatan sentiasa berjalan walaupun anda sedang bercuti dan berehat bersama keluarga dan sahabat handai anda.

Inilah yang sedikit perkongsian yang bakal diceritakan kepada anda melalui video percuma dari beliau yang diberikan secara percuma kepada anda untuk suatu tempih yang agak terhad.

Sila lihat video teaser beliau di bawah !Anda dah tak sabar mendapatkan video beliau. Sila klik pautan di bawah ini sekarang !

---> www.rieclick.com/hadiah 2014

Sekian. Semoga anda berjaya mendapat tip yang bakal dikongsikan kelak.

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz