R.E Biz

CTR Meningkat Dengan Grafik Mengancam

Grafik yang cantik sangat membantu sesebuah website mendapat CTR yang tinggi. Grafik yang menarik menjadikan gambar lebih menarik dan tertarik. Gambar memainkan peranan penting untuk menyampaikan sesuatu mesej . Ia menarik perhatian pengunjung atau sesiapa sahaja yang datang menjengah website anda.

Apakah itu CTR ? 

CTR adalah singkatan bagi perkataan Click-Through Rate. Maksud CTR adalah bertujuan untuk menangkap perhatian pelanggan ataupun pengunjung ke laman web. Kebanyakan laman web komersial direka untuk beberapa tindakan, agar pengunjung membaca artikel, membeli buku, menonton video muzik atau membuat tempahan kapal terbang.

Beberapa masalah yang sering dihadapi oleh pereka website ataupun pemasar internet yang baru berjinak-jinak dalam perniagaan online adalah untuk mendapatkan grafik website yang meletop. 

Kini masalah itu boleh dianggap selesai kerana...

1. Edmund Loh iaitu seorang usahawan internet telah menawarkan tawaran hebat kepada pereka-pereka website dan usahawan internet yang baru untuk pakej grafik yang mengancam.

2. Tawaran diskaun 65% bagi produk beliau yang terkini iaitu Graphics House Deal.

3. Terdapat lebih 21 Modul grafik web bermutu tinggi disediakan.

4. Beliau telah melaburkan US$100 sejam kepada pereka grafik untuk menghasilkan grafik yang berkualiti tinggi. 

5. Pakej yang ditawarkan seumpama 'perpustakaan' grafik yang mengandungi pelbagai pilihan yang menarik.


Sila lihat beberapa beberapa modul grafik yang ditawarkan...
Ada banyak lagi modul lain yang boleh anda explore di sini !

Saya harap perkongsian informasi ini pada post kali ini bakal membantu anda untuk meningkatkan CTR laman web anda kelak.

Jumpa lagi pada post yang lain. In syaa Allah.


Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz