R.E Biz

JOMNiaga Kini Melangkah Ke Persada Antarabangsa

Salam hormat;

Buat pengetahuan anda sekalian mereka yang telah berdaftar di JomNiaga kini portal program affiliate terbesar di Malaysia kini telah melangkah ke peringkat antarabangsa.

Demi memperkenalkan produk digital dari negara kita sendiri Malaysia kepada pemasar ataupun ejen affiliate ke peringkat antarabangsa kini dimudahkan. Niche produk kini dipelbagaikan dan dah pasti selepas ini usahawan internet dari luar negara boleh memasarkan produk mereka di JomNiaga.

Untuk makluman anda JomNiaga kini telah menukar namanya kepada Ashadee.com. Usah khuatir kepada mereka yang telah menjadi ejen afiiliate di situ kerana segala feature, id dan password anda tetap sama cuma nama laman web sahaja kini telah ditukar.
Sekarang ni minda ejen affiliate tempatan seperti kita perlu ditukarkan ke arah lebih global dan mungkin siapa sangka Ashadee bakal bersaing dengan portal affiliate yang diyakini dunia seperti Clickbank. Selepas ni peluang untuk menjual produk digital dari usahawan orang puteh boleh dilakukan kelak.

Tahniah kepada mereka yang telah daftar sebagai ejen affiliate disitu dan jika anda masih belum daftar sila klik di sini !
Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

© R.E Biz